Henkilökuntaetu

Henkilökuntaetu

Henkilökuntaetu on työnantajan myöntämä, henkilökohtainen, rahanarvoinen etuus työntekijöille, jota voi hyödyntää ostettaessa S-ryhmän tuotteita ja palveluja. Etuja saa vuosittain myös eri yhteistyökumppaneilta.

Henkilökuntaedun aktivoiminen

Henkilökuntaedun pystyt aktivoimaan sirulliseen S-Etukortti Visaan saldopäätteellä ollessasi työsuhteessa ja allekirjoitettuasi ostoetusopimuksen sekä ollessasi asiakasomistaja. Työsuhteen päättyessä tunniste poistuu automaattisesti.

Henkilökuntaedun käyttäminen

Henkilökuntaetu on henkilökohtainen ja alennuksen saat maksamalla ostoksesi S-Etukortti Visalla, jolloin maksupääte tunnistaa maksukortin siruun aktivoidun ostoedun. Edun saat ainoastaan sirukortilla, eikä sitä ole mahdollista saada takautuvasti.

Samassa taloudessa asuvien oikeus henkilökuntaetuun

Samassa asiakasomistajataloudessa olevat, ja samassa kotiosoitteessa asuvat vähintään 7-vuotiaat henkilöt ovat oikeutettuja henkilökuntaetuun. Etuun liittyvien ohjeiden perehdyttäminen perheenjäsenille sekä edun käyttämiseen liittyvien sääntöjen noudattaminen ovat työntekijän vastuulla. Mahdollinen väärinkäytöstä johtuva edun menetys koskee koko taloutta.

Muuta huomioitavaa

  • Henkilökuntaetu ei koske tarvittaessa työhön kutsuttavia työntekijöitä
  • Alennusprosentit vaihtelevat alueosuuskauppojen ja toimipaikkojen mukaan

Vuoden 2020 henkilökuntaedut

Näet S-ryhmän ja yhteistyökumppanien ostoedut Workplace-ryhmästä TOK/Tervetuloa meille töihin! Tiedostot-osiosta.